4 Načini zdravega življenja za 4 krvne skupine: Individualizirani recepti

Šifra: 7519 Kategoriji: ,

Individualizirani recepti za boljše zdravje in metabolizem ter za doseganje čim večje vitalnosti v vsakem življenjskem obdobju.

CENA: 29,90 zdaj le 22,40 (z DDV)

Zaloga:

Ni na zalogi

 

Znanost krvnih skupin nam ponuja enkratno priložnost, da preučimo preteklost, jo zakrpamo in predamo naprej v izboljšani različici. Krvna skupina predstavlja pravi odgovor na številne paradokse v raziskavah o prehranjevanju in premagovanju bolezni. Zakaj lahko nekateri ljudje shujšajo s pomočjo neke diete, drugi pa ne? Zakaj lahko nekateri ljudje tudi v starejših letih ohranijo vitalnost, medtem ko drugi umsko in fizično povsem oslabijo? Vaša krvna skupina je veliko pomembnejša, kot bi si sprva morda mislili.

Priznan ameriški zdravnik dr. Peter J. D Adamo je v knjigi prikazal, kako vam življenje v skladu z vašo krvno skupino lahko pomaga doseči popolno fizično in čustveno zdravje. Njegovo prelomno delo o krvnih skupinah in njihovi povezanosti s prehranjevanjem ter življenjskim slogom ima že številne privržence. Na tisoče pričevanj, medicinsko potrjeni rezultati in nedavne genetske raziskave dokazujejo, da krvni skupini pripada ključna vloga pri prebavi in odzivanju na stres, pri splošnem mentalnem zdravju, metabolizmu ter pri moči imunskega sistema.

Knjiga 4 načini zdravega življenja za 4 krvne skupine po mnenju nekaterih predstavlja magnus opus teorije krvnih skupin. Zajema najnovejše raziskave in najbolj sveže informacije o krvnih podskupinah, ki ne vplivajo samo na vašo težo, temveč tudi na vaše fizično in mentalno zdravje. Knjiga obenem vključuje tudi izpopolnjene sezname živil in dodatkov, ki povečujejo srčno zmogljivost, znižujejo holesterol ter zvišujejo odpornost proti prehladom, gripi ter številnim drugim boleznim.

Poleg tega knjiga ponuja tudi seznam raznovrstnih dopolnil, ki spodbujajo metabolizem in povečujejo telesno zmogljivost ter zmožnost doseganja idealne teže. Nudi vam individualizirane načrte, ki so v skladu z vašo krvno skupino, kot tudi številna priporočila, nasvete in smernice glede:

  • pravega življenjskega sloga za vas,
  • spopadanja s stresom in ohranjevanja čustvenega ravnovesja,
  • izboljševanja zdravja,
  • premagovanja bolezni,
  • boja proti učinkom staranja.

O Avtorju:

Peter J.D`Adamo je priznan ameriški zdravnik naturopat, znanstvenik in predavatelj, ki že več kot trideset let preučuje povezave med krvno skupino, hrano in boleznijo. S svojimi individualiziranimi načrti za različne krvne skupine je zaslovel po vsem svetu in je avtor izjemne uspešnice 4 načini prehrane za 4 krvne skupine, ki jo je napisal v sodelovanju s Catherine Whitney, avtorico številnih bestsellerjev s področja medicine in zdravja.

CENA: 29,90 zdaj le 22,40 (z DDV)

Zaloga:

Ni na zalogi

Opombe

Naročila oddana na delovni dan do 14h, bodo odpremljena še isti dan.


Delite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (0)

Bodi prvi ocenjevalec “4 Načini zdravega življenja za 4 krvne skupine: Individualizirani recepti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja