EM REFRESH, Eko čistilo

Kategorija:
 • Ustvari koristno in pozitivno mikrofloro v našem okolju.
 • Na naravno-biološki način očisti naše okolje in odstrani slabe vonjave.
 • Zmanjša število škodljivih mikroorganizmov in pršic ter preprečuje njihov razvoj.
 • V prostorih se izboljša kakovost zraka.
 • Preprečuje nastanek plesni.

CENA: 8,80 (z DDV)

Zaloga:

Ni na zalogi

Z besedo čisto danes označujemo okolje brez bakterij in drugih mikrobov. Kot čisto si predstavljamo okolje, ki je primerno za bivanje in je zdravju neškodljivo. Kljub našim željam pa vemo, da je imeti sterilno okolje skorajda nemogoče, saj naš svet sestavljajo tudi mikroorganizmi.

Vprašanje je samo, ali so ti mikroorganizmi koristni ali škodljivi. Razkužila in čistila namreč ne razlikujejo med njimi in uničijo vse po vrsti.

Na srečo pa obstaja alternativa – v naše okolje lahko namreč vnesemo izbrane koristne mikroorganizme, tako imenovane Efektivne mikroorganizme ali EM, ki z nami sobivajo in pozitivno vplivajo na naše okolje in posledično na naše zdravje.

Ob nanosu proizvoda EM REFRESH – Eko čistilo na površine, ta zaradi lastne dominantnosti izpodrine ostale (škodljive) mikroorganizme in poveča količino pozitivnih mikroorganizmov. Tako nas lahko ne skrbi več za mikroorganizme, ki bi nam lahko škodili in zato je naše bivanje prijetnejše.

EM je mikrobna združba, ki jo v osnovi sestavljajo različne bakterije iz vrst fototrofnih in mlečnokislinskih bakterij ter kvasovke.

Noben EM izdelek ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov ali kemikalij, ki se praviloma uporabljajo pri proizvodnji gnojil, herbicidov in pesticidov. Izdelki so varni in neškodljivi.

Proizvod je japonskega porekla.

Teža1.01 kg

CENA: 8,80 (z DDV)

Zaloga:

Ni na zalogi

Delite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (4)

Ocene

 1. Zanimivo bi bilo videti kak primer uporabe.

  • Za vas smo pripravili kratek prispevek o uporabi čistila.

 2. Zanima me kako pa pri večji umazaniji gospod namreč čisti zelo čiste površine?
  Sem zelo za taka čistila,ki ne uničujejo okolja.

  • Za zelo umazane površine bo bolj smiselno uporabiti običajno čistilo, za redno “vzdrževalno” čiščenje pa bo bolj primerno čistilo, ki smo ga predstavili v prispevku. Sicer pa smo ob snemanju večkrat posneli isti kader, tako da so bile na koncu površine res že zelo čiste 🙂

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja