Paket sibirskih borovnic (5x): Leningrajski velikan, Morena, Nimfa, Aurora, Honeybee

Paket vsebuje:

  • 1x Leningrajski velikan, 1x Morena, 1x Nimfa, 1x Aurora, 1x Honeybee.
  • Dvoletne sadike.
  • 0,5 literski lonec.

Paket vsebuje sadike primerne za dobro medsebojno oprašitev in kakovost pridelka!

CENA: 19,50 (z DDV)

Zaloga:

Ni na zalogi

Kliknite na video za nasvet.

Paket vsebuje:

**

Sibirske borovnice imajo plodove bogate z antioksidanti, vitamini, mikro in makroelementi (magnezij, železo, baker, jod…). Zaradi ugodne vitaminske in mineralne sestave jih imenujejo tudi jagode večne mladosti.

V domačem vrtu jih sadimo v razdalji cca. 1 m. Sadimo ih lahko tudi v večje posode in korita, ki jih imamo na balkonu ali terasi.

Sibirska borovnica je nezahtevna rastlina in ne potrebuje kisle zemlje (ph5-8) kot ameriška borovnica. Zaradi opraševanja je priporočljivo sajenje vsaj dveh ali več različnih sort. Priporočamo, da skupaj sadite 3 do 5 različnih sort. V paketu so sibirske borovnice, primerne za medsebojno oprašitev.

Sibirska borovnica daje 3 – 7 kg plodov, odvisno od sorte in širine zasaditve različnih sort. Več sort sadite skupaj, boljša bo oprašitev in pridelek!

Plodovi v topli pomladi včasih dozorijo že konec aprila in so prvo sadje z lastnega vrta, balkona, terse. Večinoma rodijo v mesecu maju (ponekod ime majska jagoda) ali junija. Sadike so primerne za profesionalno in amatersko zasaditev.

CENA: 19,50 (z DDV)

Zaloga:

Ni na zalogi

Opombe

Poštnina za do dve sadiki je 5,00€. Poštnina nad dve sadiki je ne glede na količino 7,00.

 


Delite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (1)

Ocene

  1. Mnenja še ne morem dati, nisem še imel teh borovnic zato sem jih naročil ker upam glede na naše podnebje da bi morale kar uspevati, če pa je morda iz vaše strani kako priporočilo se zahvaljujem. Jože iz Trbovelj

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja