Pršilka E-NEMA

Aplikator »e-nema« smo med sorodnimi tržnimi izdelki izbrali zato, ker omogoča odstranitev vseh sit in uporabo nastavka za široko razprševanje, kar preprečuje mašenje šob ter hitro in učinkovito aplikacijo ogorčic s pomočjo zalivalne cevi.

Uporabo priporočamo za vsa pakiranja EPO, ne glede na tip ogorčice in škodljivega organizma, saj omogoča hitro in enostavno aplikacijo ogorčic z zalivalno cevjo.

CENA: 44,41 (z DDV)

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Dodaj v košarico

Navodilo za pripravo suspenzije in uporabo aplikatorja

Rokovanje z aplikatorjem je najoptimalnejše, če je napolnjen s suspenzijo ogorčic do volumna 500 mL (glej oznake za volumen na aplikatorju). Takšen volumen suspenzije in izmet vode zadošča za tretiranje cca 100m2 površine tal v primeru, ko so tla pred aplikacijo že vlažna (po dežju).

Za aplikacijo nenavlaženih tal vsebino zavojčka, namenjenega tretiranju 100m2 površine, najprej suspendirajte v 1 litru vode, polovico (500 mL) suspenzije vlijte v vsebnik aplikatorja in tretirajte na 50m2 površine. Postopek ponovite. Po tretiranju ogorčice sperite z rastlin s curkom čiste vode iz zalivalne cevi (nadaljujte zalivanje, ko je aplikator prazen).

Priprava aplikatorja pred prvo uporabo

  1. Iz izvodila aplikatorja odvijte originalno šobo in na izpustno odprtino namestite priloženo šobo za široko aplikacijo.
  2. Pokrov aplikatorja odvijte in iz konca sesalne cevi odstranite mrežni filter tako, da ostane samo sesalna cev.
  3. Oba filtra hranite, saj jih lahko uporabljate za zalivanja s fertirigacijo (v vodi raztopljenimi hranilnimi solmi; za preračun koncentracije hranilne raztopine upoštevajte razredčitveni faktor 1:120).
  4. Aplikator napolnite s suspenzijo ogorčic, privijte pokrov, s pomočjo hitre spojke namestite na zalivalno cev in aplicirajte s polnim pritiskom vode. Regulator na vrhu aplikatorja omogoča prekinitev aplikacije in regulacijo izmeta vode.

Teža0.02 kg

CENA: 44,41 (z DDV)

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Dodaj v košarico
Delite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (0)

Bodi prvi ocenjevalec “Pršilka E-NEMA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja