Compo Bio dolgotrajno gnojilo za plodovke 750 g

Šifra: 20297 Kategoriji: ,

Visokokakovostno organsko NPK dolgotrajno gnojilo za plodovke 6+3+5 z vsebnostjo 50% ovčje volne, namenjeno oskrbi plodov in gomoljev.

Prilagojena sestava gnojila zagotavlja bujno rast, zdrave rastline, aromatičnost plodov in obilno letino.

CENA: 7,38

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Uporaba in delovanje

COMPO BIO dolgotrajno gnojilo za plodovke z vsebnostjo ovčje volne, je naravni izdelek bogat z vsemi potrebnimi hranili za bujno rast, zdrave rastline, aromatičnost plodov in obilno letino. Zaradi svoje dobre strukture povečuje odtekanje vode, zmogljivost gnojila rahlja strukturo in oživlja aktivnost tal kar pospešuje nastajanje humusa. Zaradi vsebnosti ovčje volne ima gnojilo dobro sposobnost zadrževanja vode.

5-mesečno sproščanje hranil omogoča enakomerno, rasti rastlin prilagojeno oskrbo s hranili v celotni vegetaciji, zato gnojimo spomladi ali pred presajanjem in v istem letu ne dognojujemo.

Gnojilo raztrosimo in z orodjem plitko vkopljemo v prst, ali pa napolnimo v izvrtine, na obodu koreninskega spleta. Izvrtine pokrijemo s prstjo. Gnojilo je učinkovito samo v stiku s prstjo. Zrna z listov otresemo. COMPO BIO dolgotrajno gnojilo za plodovke z ovčjo volno učinkovito krepi sposobnost regeneracije in odpornosti pri rastlinah.

Odmerki

KulturaOdmerek
Paradižnik170 g/m2
Kumare, koromač160 g/m2
Melone140 g/m2
Bučke, buče160 g/m2
Jajčevci, paprika100 g/m2
Zelišča80 g/m2
Teža0.750 kg

CENA: 7,38

Zaloga: Na zalogi

Količina:Delite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (0)

Bodi prvi ocenjevalec “Compo Bio dolgotrajno gnojilo za plodovke 750 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja