Darilni komplet Najboljša mama

Šifra: 592379 Kategoriji: ,

BAZILIKA – kraljevska začimba za najboljšo mamo.

Kako presenetiti mamo? Poskusite z baziliko, rastlino, ki simbolizira naklonjenost in ljubezen; z rastlino, ki izvira iz Indije in je še danes, skupaj s svojo sorodnico sveto baziliko, pomembna obredna rastlina Hindujcev.

CENA: 5,95 (z DDV)

Zaloga:

Količina:

Dodaj v košarico

Urbanscape darilni komplet Najboljša mama! BAZILIKA je darilni komplet, namenjen tistim, ki imajo radi svojo mamo; tistim, ki bi ji radi sporočili, da je nekaj posebnega.

Bazilika je namreč rastlina, ki simbolizira naklonjenost in ljubezen; rastlina, ki naj bi imela tudi močne čarobne lastnosti in naj bi zato odganjala slabe sile in uroke; rastlina, katere ime izvira iz grške besede basilikon, ki pomeni kralj, kraljevski. In rastlina, iz katere je moč pripraviti odličen osvežilen in zdrav napitek, sirup ali olje. Z nekoliko truda, potrpežljivosti in odgovornosti ta rastlina izvrstno uspeva tudi pozimi na okenski polici.

Darilni komplet vsebuje vse, kar je potrebno za to, da iz priloženih semen zrastejo čudovite male rastlinice bazilike – plastični lonček, okrasni lonček, mešanico Urbanscape zelenih kosmičev in zemlje ter semena bazilike. Vzgoja rastlin bo zato enostavna in hitra.

Velikost kompleta (embalaže): 12 × 12 × 12 cm

Teža0.35 kg

CENA: 5,95 (z DDV)

Zaloga:

Količina:

Dodaj v košarico

Opombe

Brezplačna dostava nad 49,95 EUR (velja za izdelke Urbanscape).
Dostava v 2 – 3 dneh.Delite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (0)

Bodi prvi ocenjevalec “Darilni komplet Najboljša mama”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja