Pozdravimo multiplo sklerozo

Šifra: 12957 Kategoriji: ,

V tem neverjetnem delu Ann Boroch, natorupat in usposobljena svetovalka za prehrano, opisuje, kako je premagala multiplo sklerozo ob uporabi komplementarne medicine in kako sedaj zdravi svoje paciente z naravnim programom za samozdravljenje, ki ga razkriva v knjigi.

Delo ne razkriva zgolj novega vzorca, ki tiči v ozadju te bolezni, ampak ponuja tudi nadvse učinkovit terapevtski pristop, ki je uporabniku prijazen. To je obvezno branje ključnega pomena tako za bolnike kot za njihove družine.

CENA: 29,90 (z DDV)

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Dodaj v košarico

Dieta, razstrupljanje in prehranska preobrazba za popolno okrevanje

Multipla skleroza je progresivna avtoimunska bolezen centralnega živčevja, ki postopno ohromi človeka, za njo pa trpi približno 500.000 Američanov in tri milijonov ljudi po vsem svetu. Dvakrat bolj verjetno pa je, da bo bolezen prizadela ženske kot moške. Najpogosteje se pojavlja v zmernem podnebju, kakršno prevladuje v Združenih državah Amerike in Severni Evropi, običajno pa napade odrasle od dvajsetega do štiridesetega leta.

Gre za vnetno stanje, ki uniči mielin (belo maščobno tkivo, ki obdaja živce), in tako prepreči prevajanje živčnih impulzov. Mielin se vname in odstopi od živčnih vlaken, sčasoma pa se spremeni v otrdele skupke brazgotinastega tkiva, ki se pričnejo tvoriti ob vlaknih. Te tvorbe se pojavijo na različnih predelih možganov in hrbtenjače.

Kakšni pa so simptomi multiple skleroze? Mednje štejemo utrujenost, krče, paralizo, zamegljen in dvojni vid, otopelost, izgubo koordinacije, ščemenje, vrtoglavico, težave z govorom in požiranjem, moteno delovanje mehurja in črevesja, težave pri spolnosti, občutljivost na vročino, izgubo spomina, bolečino in tresavico.

Čeprav v svetu velja vsesplošno prepričanje, da je ta bolezen neozdravljiva, je Ann Boroch razvila prelomno obliko zdravljenja, ki je neverjetno učinkovita. Multiplo sklerozo lahko torej sedaj pozdravimo in ta knjiga vam pokaže, kako.

Po mnenju avtorice ter prenekaterih strokovnjakov za zdravje in zdravo življenje so skriti vzrok številnih bolezni glivice. Mnoge najpogostejše simptome in bolezni, ki nas dandanes pestijo – vse od utrujenosti, napihnjenosti, vnetja sinusov in pridobivanja na teži do težav s prostato, artritisa, alergij, hipoglikemije, depresije in tudi multiple skleroze – lahko povežemo s presenetljivim izvorom, s kvasovkami.

Razraščanje kvasovk oziroma glivic, imenovanih kandida (njihovo latinsko ime je Candida albicans), prizadene milijone in prav tu se začnejo mnoga obolenja. V kroničnem stanju lahko kandida privede do zdravstvenih težav, kot so lupus, fibromialgija, sindrom kronične utrujenosti, avtizem in multipla skleroza, kriva pa je tudi za pogostejše in manj resne težave kot, na primer, predmenstrualni sindrom in akne.

Kaj pa pravzaprav je Candida albicans? Kandida je sicer povsem neškodljiva kvasovka, vrsta glivic, ki jo najdemo v vsakem človeku. Če je telo zdravo, v popolni simbiozi s svojim gostiteljem živi v prebavnem traktu in na koži, ne da bi človek kdaj koli občutil negativne posledice. Težave se pojavijo, ko se ta mikroorganizem prične razraščati. Ko do tega pride, smo podvrženi neusmiljenemu napadu, ki se lahko razbohoti v vsakem organu po vsem telesu in ne odneha ne ponoči ne podnevi, dokler ga sami ne obvladamo in odvečne glivice uničimo.

Glavni vzrok razraščanja kandide so antibiotiki ter uporaba zdravil, ki vsebujejo steroide, in kontracepcijskih tabletk, slaba prehrana, prekomerno uživanje alkohola, težke kovine, zloraba drog in stres, zato se je dobro tem stvarem kar v največji meri izogibati.

Glivice uspevajo in se hitro množijo v človeku, ki se večinoma prehranjuje z živili, ki vsebujejo prečiščene sladkorje, prečiščene ogljikove hidrate, mlečne izdelke, z alkoholom, kot že omenjeno, in s predelano hrano. Kandidi prijetno okolje izzove tudi hormon, ki se izloča v okoliščinah, ko človek občuti hud stres. Stres namreč posredno zviša krvni sladkor in glivice to izkoristijo kot energijo za širjenje svoje kolonije. Ko nastopi neravnovesje, se kandida vztrajno množi, saj se hrani s sladkorjem v vsaki obliki – sladice, bela moka, sir itd. Sprva morda ne opazimo nobenih posebnosti, a z leti se pojavijo blaga do huda bolezenska stanja, med njimi tudi multipla skleroza.

Samo razraščanje pa ni edina težava, ki ogroža zdravje posameznika s to težavo. Ko se kandida prične množiti, je telo podvrženo tudi njenim stranskim produktom, ki oslabijo imunski sistem in napadejo telo. Ti produkti uničujejo in razgrajujejo tkiva in organe, uničujejo živčne celice, so karcinogeni in prizadenejo občutek za koordinacijo. Toksini glivic zmedejo telesne sisteme, med drugim tudi imunski sistem, in zato prične telo napadati samo sebe. Zaradi preobremenjenosti jetra ne zmorejo več prečiščevati organizma in možgane, živčni sistem, sklepe, kožo in preostalo telo preplavijo strupene snovi, ki jih izločajo razraščajoče se glivice.

V tem neverjetnem delu Ann Boroch, natorupatka in usposobljena svetovalka za prehrano, opisuje, kako je premagala multiplo sklerozo ob uporabi komplementarne medicine in kako sedaj zdravi svoje paciente z naravnim programom za samozdravljenje, ki ga razkriva v knjigi Pozdravimo multiplo sklerozo. Delo ne razkriva zgolj novega vzorca, ki tiči v ozadju te bolezni, ampak ponuja tudi nadvse učinkovit terapevtski pristop, ki je uporabniku prijazen. To je obvezno branje ključnega pomena tako za bolnike kot za njihove družine.

Knjiga je pravi mejnik na tem področju in opisuje avtoričino lastno iskanje poti do ozdravitve, zgodovine primerov ljudi, ki so premagali multiplo sklerozo, prave vzroke te bolezni in obsežno poglavje z navodili, kako oblikovati lasten načrt zdravljenja.

Pozdravimo multiplo sklerozo vsebuje vse, kar morate vedeti, da boste okrevali, na straneh pa boste med drugim našli tudi vprašalnik o kandidi, podroben in učinkovit načrt za samozdravljenje, navodila za prehransko preobrazbo v petih tednih in priporočen razpored jemanja prehranskih dopolnil, ki jih najprej tudi predstavi, ter uporabniku prijazne tabele in vire.

V delu so navedeni tudi okusni recepti in priporočena živila ter dva tedna poskusnih jedilnikov. Slednje je avtorica vključila, da boste laže razumeli, da je prehranjevalni načrt, ki vam bo pomagal premagati multiplo sklerozo, povsem izvedljiv in kljub številnim omejitvam celo okusen.

Knjiga Pozdravimo multiplo sklerozo je polna koristnih informacij, ki lahko učinkujejo mnogo bolje, kot si lahko zamislite, če jih združite z željo in namenom nekoga, ki se odloči, da bo preživel in dejavno sodeloval na poti do ozdravitve. Pozdravimo multiplo sklerozo tako prvič prinaša upanje ljudem, ki trpijo za to hudo boleznijo.

CENA: 29,90 (z DDV)

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Dodaj v košarico

Opombe

Naročila, oddana po 23. 12. bodo poslana 6. 1. 2020.

Delite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (0)

Bodi prvi ocenjevalec “Pozdravimo multiplo sklerozo”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja