Naravno sredstvo proti škodljivcem – EM 5 0,5 l

EM je mikrobna združba, ki jo v osnovi sestavljajo različne bakterije iz vrst fototrofnih in mlečnokislinskih bakterij ter kvasovke.

Noben EM izdelek ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov ali kemikalij, ki se praviloma uporabljajo pri proizvodnji gnojil, herbicidov in pesticidov.

Izdelki so varni in neškodljivi.

CENA: 9,00 (z DDV)

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Dodaj v košarico

Kliknite za ogled videa.

EM-5 je mešanica naravnih sestavin, fermentiranih z Efektivnimi mikroorganizmi EM. Krepi in varuje ogrožene rastline pred glivičnimi boleznimi, zavira rast patogenih mikroorganizmov in odganja insekte, vendar ni insekticid.

Izdelek je popolnoma naraven in varen za uporabo. Odpravlja vire bolezni, saj z vnosom mlečnokislinskih bakterij povzročitelje bolezni neposredno odstrani iz okolja.

EM-5 nima škodljivih učinkov na rastline, z njegovo uporabo pa lahko občutno zmanjšamo uporabo kemijskih fitofarmacevtskih sredstev.

Primer uporabe EM 5  v vrtu

Škropljenje in zalivanje z raztopino 1 : 200 (npr.: 5 ml EM-5 na 1 liter vode). Priporočena uporaba v kombinaciji z izdelkom EM-VRT (EM OGROD).

Naravno sredstvo proti škodljivcem – EM 5 priporočamo tudi pri škropljenju drevja.

Sistematična uporaba EM-5 povečuje odpornost ogroženih rastlin, jim pomaga v boju proti boleznim in škodljivcem ter obenem zagotavlja biološko varnost pri pogostem škropljenju vseh vrst rastlin.

SESTAVA EM 5:

   • efektivni mikroorganizmi EM,
   • melasa iz sladkornega trsa,
   • česen,
   • čili,
   • vinski kis,
   • alkohol,
   • voda.

Proizvod je japonskega porekla.

Teža0.60 kg

CENA: 9,00 (z DDV)

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Dodaj v košarico
Delite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (0)

Bodi prvi ocenjevalec “Naravno sredstvo proti škodljivcem – EM 5 0,5 l”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja