EM TERRA ACTIVE 1 L

ZDRAVA TLA – ZDRAVE RASTLINE.

Z uporabo sredstva EM TERRA ACTIVE zagotovimo našim rastlinam zdravo okolje za rast in jih varujemo pred boleznimi.

CENA: 8,90

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Posledica naravnih procesov, ki jih izvajajo mikroorganizmi EM® v zemlji, je zagotavljanje lažje dostopnosti hranil rastlinam, stimulacijo proizvodnje bioaktivnih snovi in podpora obstoječi koristni mikrobni združbi. Na ta način dobijo rastline vse potrebne snovi in minerale (če so na voljo) za rast in razvoj.

PREDNOSTI

  • učinkovita gradnja humusa,
  • nevtralizacija pH,
  • izboljšana struktura tal (boljši vodno zračni režim),
  • hiter in učinkovit razkroj žetvenih ostankov in organskih gnojil,
  • močan koreninski sistem in močne ter zdrave rastline,
  • izboljšana absorpcija mineralnih in organskih gnojil,
  • lepo obarvani cvetovi ter okusna sadje in zelenjava,
  • izboljšana kakovost pridelkov omogoča višjo odkupno ceno,
  • razgradnja pesticidov, …

UPORABA

ZALIVANJE

Raztopina z vodo v razmerju 1 : 100-500, na primer 10 ml proizvoda EM TERRA ACTIVE na 1 liter vode. S to raztopino zalivamo od pomladi do jeseni, na vsakih 7 do 14 dni. Še bolje pa je, če uporabimo raztopino 1 : 1000-5000 in z njo zalivamo rastline vsak dan oziroma po potrebi.

ŠKROPLJENJE

Proizvod EM TERRA ACTIVE zmešamo z vodo, in sicer v razmerju 1 : 10-20 (na primer 100 ml EM TERRA ACTIVE na 1 liter vode). Nastalo raztopino pršimo po rastlinah od pomladi do pozne jeseni, na vsakih 7 do 14 dni.

BOKASHI KOMPOSTIRANJE

Vedno, ko dodajamo svežo organsko snov na kompostni kup, jo poškropimo z mešanico 1 : 20. Material dobro potlačimo, da omejimo dostop kisika. Prav tako lahko kompostni kup prevlečemo s folijo ali nanj nanesemo plast trave.

SAJENJE

Tik pred saditvijo namakamo korenine v raztopini z razmerjem 1 : 100 (10 ml na 1 liter vode). V primeru poškodb na rastlinah, na poškodovanih mestih škropimo z mešanico v razmerju 1 : 10 (100 ml na 1 liter vode).

OBDELAVA SEMEN

Namakanje semen v vodni raztopini z razmerjem 1 : 5 (200 ml proizvoda EM TERRA ACTIVE na 1 liter vode), in sicer za nekaj minut.

ZMOGLJIVOST

Za aktivacijo tal priporočamo 1 liter proizvoda EM TERRA ACTIVE, kar zadošča za 250 m² vašega vrta – enkratna aplikacija.priporočamo tri take aplikacije letno. Ti predlogi in rešitve so primeri za razvoj lastnih metod dela s proizvodom EM TERRA ACTIVE.

Teža1.01 kg

CENA: 8,90

Zaloga: Na zalogi

Količina:Delite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (0)

Bodi prvi ocenjevalec “EM TERRA ACTIVE 1 L”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja