EKO SADIKE Jablana sorta Šarlamovski-MM106

  • Jablana sorta Šarlamovski je cepljena na podlago MM106, zori sredi avgusta, meso je rumenkasto belo, prhko, sočno  in kislo in počaka v kleti nekaj dni.
  • Sadika cepljena na podlago MM106 zraste do 4m visoko.
  • Razdalje sajenja 2-4m med drevesi.
  • Sadike so pridelane po načelih ekološke pridelave.

CENA: 10,00 zdaj le 7,00 (z DDV)

Zaloga:

Ni na zalogi

Jablana sorta Šarlamovski je Ruska sorta in so jo uvozili v Anglijo leta 1815. Drevo ima srednjebujno rast, tako da je srednje visoko, krošnja pa je široka. Z leti preide v alternativno rodnost.

Je zgodnja sorta in zori avgusta. Plod je zlatorumen prekrit z rdečimi progami, okroglasto ploščate oblika s  srednje debelimi plodovi. Meso je rumenkastobelo, aromatičen, hrustljava in sočna.  Zaradi izrazito kislega okusa, ga kot jedilno sorta ne prenašajo vsi ljudje enako, zato ga pa porabijo za pripravo zvitkov in pit.

Vzgoja sadnih sadik je namenjena za obnovo vaših vrtov, ohranitvi in izboljšani ekološki usklajenosti z naravo, z izogibanjem uporabe umetnih gnojil in kemičnih pesticidov.

Sadike cepljene srednje bujno podlago MM106 so primerne predvsem za zasaditev vrtov, saj zrastejo srednje velika drevesa, ki nekoliko prej zarodijo, in  pozneje ne rabijo opore.

CENA: 10,00 zdaj le 7,00 (z DDV)

Zaloga:

Ni na zalogiDelite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (0)

Bodi prvi ocenjevalec “EKO SADIKE Jablana sorta Šarlamovski-MM106”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja