Kako prezimimo lončnice

  • Zbirka naredi sam in prihrani.
  • Spoznajte, kako lahko leto za letom prezimimo na mraz neodporne rastline.

CENA: 14,90 (z DDV)

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Dodaj v košarico

Tudi na našem tržišču se da odkriti več in več eksotičnih rastlin, ki jih lahko gojimo na balkonu, na vrtu ali v sobah. Dejansko je ni pomladi, da ne bi odkrili vsaj nekaj čudovitih, nenavadnih rastlin, ki jih prej še nikoli nismo videli, kaj šele slišali zanje. Prihajajo z vseh koncev sveta, domujejo v različnih klimatskih pogojih, ki jim jih, preko zime, mnogokrat težko zagotovimo tudi pri nas.

Med njimi je mnogo na zmrzal neodpornih trajnic, ki jih v jeseni zavržemo, ker pač ne vemo, da bi se jih dalo prezimovati, ali pa zato, ker preprosto nimamo ustreznega prostora, ki bi jim ga ponudili za čas zimskega mirovanja.

Kot po pravilu, pa so ravno te cvetlice velika obogatitev za naš vrt, balkon, teraso ali dnevno sobo, različnih barv so, različne oblike listov so jim v okras, predvsem pa nekatere tako bujno cvetijo, da nam jemlje dih. Potem pa pride zmrzal in vse lepote je konec. Naslednje leto spet hodimo po trgovinah, izbiramo in kupujemo in največkrat tudi razmišljamo, kako drage so in kakšna škoda je, da jih ob koncu jeseni preprosto zavržemo.

**
Knjiga je del zbirke Naredi sam in prihrani. KLIKNITE TUKAJ za zbirko 3 knjig po znižani ceni (-20%)!
**

O avtorjih:

Zakonca Alice in Brian McGowan sta osemnajst let vodila vrtnarijo Blue Meadow Farm v ameriški zvezni državi Massachusets, ki je slovela po neobičajnih rastlinah, ki so občutljive na zmrzal, zdaj pa je Brian zaposlen kot pomočnik direktorja oddelka za vrtnarstvo dobrih 11 hektarjev velikega posestva Wave Hill v četrti mesta New York, Bronx, Alice pa je svobodna pisateljica, ki piše knjige o vrtnarjenju. Zakonski par živi na severu ameriške zvezne države New York.

Leto izdaje: 2014
Št. strani: 180

CENA: 14,90 (z DDV)

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Dodaj v košarico

Opombe

Naročila oddana do 14h ob delavniku bodo oddana naprej še isti dan.

Delite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (0)

Bodi prvi ocenjevalec “Kako prezimimo lončnice”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja