Prikaži košarico Atrikel “Mikro zelenjava mali pladenj” je dodan v košarico.

Mikro zelenjava mali pladenj

Mikro zelenjava – Listnati ohrovt je zakladnica hranilnih snovi in odličen vir vitaminov z izrazitim okusom, zato predstavlja idealen dodatek k solatam, juham, prikuham, smoothijem in omakam. Z Urbanscape® dekorativnim kompletom vzgojite svojo mikro zelenjavo kar na domači okenski polici!

CENA: 9,95 (z DDV)

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Dodaj v košarico

O dekorativnem kompletu Mikro zelenjava – Listnati ohrovt

Listnati ohrovt uvrščamo v skupino desetih najbolj zdravilnih vrtnin. Je nizko-kalorična zelenjava z veliko vsebnostjo klorofila, železa in kalcija ter vitaminov A, B1, B2, C in K. Vsebuje tudi veliko mangana, vlaknin, bakra, triptofana, kalcija, vitamina B6, kalija, železa, vitamina E in magnezija.

Je odličen dodatek k solatam, juham, prikuham, smoothijem in omakam.

S pomočjo dekorativnega kompeta boste imeli svežo zelenjavo z okenske police (ter s tem veliko količino vitaminov in mineralov) na voljo v vseh letnih časih.

Dimenzije dekorativnega kompleta: 20 × 12 × 4.2 cm Dimenzije embalaže: 20 × 16 × 5 cm.

Posamezni dekorativni komplet vsebuje: sadilni pladenj, blazinico iz mineralnih vlaken, semena listnatega ohrovta.

Enostavna uporaba

  1. Blazinico iz mineralnih vlaken namestite v sadilno posodo in zalijte z vodo (približno 3 dl). Semena enakomerno potresite po vsej površini blazinice in jih narahlo vtisnite vanjo. Semena previdno zalijte ali poškropite s pršilko.
  2. Posodo postavite na dobro osvetljeno mesto na okenski polici. Semena bodo vzklila v 3 – 7 dneh. V času kaljenja jih enkrat do dvakrat na dan popršite, tako da bo blazinica ostala vlažna. Izogibajte se stoječi vodi v posodi.
  3. Po kalitvi zalivajte oziroma pršite mlade rastline v skladu z njihovimi potrebami. Pri tem pazite, da se blazinica ne izsuši. Po 10 do 14 dneh je vaša mikro zelenjava pripravljena na uporabo. Rastlinice lahko s škarjami odrežete tik nad blazinico, ko se pojavi prvi par pravih (in ne kličnih) listov.
  4. Ko poberete vso mikro zelenjavo, zamenjajte blazinico iz mineralnih vlaken z novo ter ponovite celoten postopek setve. Na ta način vam bo svež vitaminski dodatek na voljo skozi vse leto, tudi pozimi.

CENA: 9,95 (z DDV)

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Dodaj v košarico

Opombe

Brezplačna dostava nad 49,95 EUR (velja za izdelke Urbanscape).

DOSTAVA V 2 – 3 DNEH

Delite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (0)

Bodi prvi ocenjevalec “Mikro zelenjava mali pladenj”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja