Naravno varstvo vrtnin (Miša Pušenjak)

Priročnik za premagovanje težav, ki nas pestijo na vrtu.

CENA: 19,00 (z DDV)

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Dodaj v košarico

Kliknite TUKAJ za ogled vzorca iz knjige.

**

Avtorica je malce šaljivo zapisala: „Bolje preprečiti, kot škropiti.“

Soočeni smo z vedno bolj muhastim vremenom, nove sorte rastlin so bolj občutljive na bolezni in zato ima primerno varstvo vrtnin velik pomen za pridelavo zdrave hrane. Še vedno je preveč tistih, ki na svojem vrtu uporabljajo kemična sredstva.

Del knjige je namenjen preventivi (krepitvi rastlin) – kaj narediti, da rastline ne bodo zbolele. Drugi del pa obravnava varstvo vrtnin na naraven način. Med preventivnimi ukrepi so seveda: kolobar, mešani posevki, pravi izbor sort, dobra priprava zemlje, način gnojenja,…

Ko se pojavijo težave, pa so pomembni napotki za domačo pripravo ali pa nakup eko pripravkov, biotičnih pripravkov, bio stimulatorjev,… za posamezne družine vrtnin. Sistematično, na enem mestu, v knjigi najdemo odgovor za vse težave, ki nas pestijo na vrtu.

**
ISBN/EAN: 9789612034979
Število strani: 224 strani
Mere (mm): 17 x 23,5 cm, brošura

CENA: 19,00 (z DDV)

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Dodaj v košarico
Delite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (1)

Ocene

  1. Kjer je zraven gospa Pušenjak, potem mora uspeti.
    Imam pa vprašanje. Zanima me, če gospa Pušenjak pride tudi na ogled. Z možem imava njivo sredi pašnika, ki meji na gozd. Zemlja je dobra, vendar se je sčasoma namnožilo ogromno škodljivcev (bramor, miši, voluhar). Prosi bramorju se bi že dalo ukrepati, vendar ne veva kaj početi z ostalimi. Krompir so nama povsem uničili. Je pa najina njiva edina na tem območju (Zasip, ne daleč od Bleda).
    Če imate nasvet za naju, vas povabiva na ogled.
    Z lepimi pozdravi, Mirjana in Anton Čeferin

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja