Prišilka E-NEMA

Za hitro in enostavno zatiranje škodljivih žuželk s pomočjo entomopatogenih ogorčic (EPO). Enostavna listna prehrana rastlin.

CENA: 45,99

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Opis

AquaNemix 1,25 je učinkovita dozirna pršilka za razporeditev entomopatogenih ogorčic, hranilnih soli in listnih gnojil po površini tal ali rastlinah. Glede na izbrani način omogoča priklopljena na zalivalno cev nežno zalivanje rastlin in aplikacijo ogorčic ter gnojil v izbrani koncentraciji med 0,2 do 2% brez dopolnilnih črpalk.

Odlikujeta jo enostavno vzdrževanje in uporaba. Primerna je za vse velikosti površin, ki so obvladljive z zalivalno cevjo. Ne poškoduje koristnih organizmov.

AquaNemix 1,25 omogoča odstranitev vseh sit in uporabo nastavka za široko razprševanje, kar preprečuje mašenje šob ter hitro in učinkovito aplikacijo s pomočjo zalivalne cevi. Uporabo priporočamo za vse tipe in velikosti pakiranj ogorčic.

Posoda aplikatorja ima nazivni volumen 1,25 litra. Za potrebe aplikacij ogorčic ali gnojil se ta vselej polni z največ 1 litrom predhodno pripravljene suspenzije ali raztopine.

Napolnjen aplikator s privito dozirno glavo se s pomočjo hitre spojke priklopi na zalivalno cev. Pri običajnem pritisku vode v sistemu (3 bar), se ob ustrezni izbiri načina delovanja, voda iz sistema ter vsebina vsebnika avtomatsko mešata v razmerju 50 : 1 (poraba vode znaša 50 L za izpraznitev polnega (1 L) vsebnika, oz. 1 L za 20 ml vsebine), apliciranje pa traja ca. 5 minut.

Sestava aplikatorja

Test delovanja aplikatorja

1. Vsebnik napolnite z vodo do vrha (1,25 L). Privijte pršilno glavo.
2. Obroč na pršilni površini nastavite na »Ne«. Na aplikator priključite zalivalno cev.
3. Zalivajte 1 minuto in sproti preverjajte, če se nivo vode v posodi ob zalivanju dejansko niža.

CENA: 45,99

Zaloga: Na zalogi

Količina:Delite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (0)

Bodi prvi ocenjevalec “Prišilka E-NEMA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja