Rastna podlaga za vzgojo Mikro zelenjave

Dodatno polnilo vam omogoča skrbno in higiensko menjavo rastne podlage v Setu za vzgojo Mikro zelenjave in ponovno vzgojo vaše najljubše mikro zelenjave na domači okenski polici.

CENA: zdaj le 1,95

Zaloga:

Ni na zalogi

Urbanscape Rastna podlaga je blazinica iz kamene mineralne volne, pridobljene sto odstotno iz kamnin naravnega, vulkanskega izvora. Njena velika prednost je kar 95% sposobnost zadrževanja vlage, kar omogoča idealne pogoje za kalitev in rast majhnih rastlin.

Urbanscape rastna podlaga vam omogoča vzgojo lastnih vitaminov brez zemlje in umazanije. Dodatno polnilo je primerno za ponovno vzgojo mikrozelenjave v Setu za vzgojo Mikro zelenjave.

Dimenzije rastne podlage: 55 x 12 x 6 cm.

Posamezni komplet vsebuje: 3 blazinice (rastne podlage) iz mineralnih vlaken.

Enostavna uporaba

1. Blazinico iz mineralnih vlaken namestite v sadilni pladenj in zalijete z vodo (približno 1 liter). Semena enakomerno potresete po vsej površini blazinice in jih narahlo vtisnete vanjo. Semena previdno zalijete ali poškropite s pršilko.

2. Pladenj postavite na dobro osvetljeno mesto na okenski polici. Semena bodo vzklila v 3 – 7 dneh. V času kaljenja jih enkrat do dvakrat na dan popršite, tako da bo blazinica ostala vlažna. Izogibajte se stoječi vodi v pladnju.

3. Po kalitvi zalivajte oziroma pršite mlade rastline v skladu z njihovimi potrebami. Pri tem pazite, da se blazinica ne izsuši. Po 10 do 14 dneh je vaša mikro zelenjava pripravljena na uporabo. Rastlinice lahko s škarjami odrežete tik nad blazinico, ko se pojavi prvi par pravih (in ne kličnih) listov.

4. Ko poberete vso mikro zelenjavo, zamenjajte blazinico iz mineralnih vlaken z novo ter ponovite celoten postopek setve. Na ta način vam bo svež vitaminski dodatek na voljo skozi vse leto, tudi pozimi. Mikro zelenjava je odličen dodatek k solatam in sendvičem, lahko pa jo postrežete tudi kot prilogo h glavnim jedem.

Teža0.3 kg

CENA: zdaj le 1,95

Zaloga:

Ni na zalogi

Opombe

Brezplačna dostava nad 49,95 EUR (velja za izdelke Urbanscape).

DOSTAVA V 2 – 3 DNEH

Akcija traja do odprodaje zalog.Delite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (0)

Bodi prvi ocenjevalec “Rastna podlaga za vzgojo Mikro zelenjave”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja