Rasti Soil Tonic G, 800g

Sredstvo za izboljšavo tal in dvig vitalnosti rastlin.

Zmanjšuje privlačnost rastlin za strune, ohranja sklop rastlin in viša uporabni pridelek.

CENA: 12,42

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Soil Tonic G je naravni zeolit

Zeoliti so naravni minerali s porozno strukturo, veliko sposobnostjo sprejemanja in zadrževanja vlage, uravnavanjem zračnosti in kislosti (pH) tal. Vsebujejo pomembne količine biogenih elementov in imajo sposobnost zadrževanja v tleh raztopljenih hranilnih snovi (npr. dušika).

Spodbujajo nastajanje humusa. Njihovo dodajanje v tla pred setvijo ali sajenjem zato pospešuje prijem in rast rastlin, zmanjšuje potrebo pa zalivanju, podaljšuje vitalnost in plodnost rastlin.

Soil Tonic G zvišuje preživitveno sposobnost rastlin

Ker izgube rastlin po vzniku in sajenju pomembno zmanjšujejo donosnost pridelave, je najpomembnejša lastnost Soil Tonic G ohranitev sklopa in zmanjšanje deleža v rasti zaostalih rastlin.

Soil Tonic G za višji delež užitnega in tržnega pridelka

Zmanjšanje vpliva omejitvenih dejavnikov rasti, zlasti pa neprivlačnost rastlin za strune*, značilno zvišuje tržne pridelke poljščin in vrtnin (zelena masa, zrnje in gomolji).

Uporaba

Soil Tonic G se uporablja v vseh poljščinah, vrtninah in jagodičju pred ali sočasno s setvijo, oz. sajenjem rastlin, s tračnimi trosilniki za granulate in plitko zadelavo v tla v odmerku 15 kg na ha (15 g na 10 m2) ali ročno, z raztrosom po celotni površini in plitko zadelavo v tla v odmerku 200 g na 10 m2.

Uporaba  je dovoljena tudi v ekološki pridelavi.

* Preverjeno pri nevtralnem slovenskem Inštitutu: Zmanjšanje poškodb gomoljev je enaka, kot v primeru uporabe kemičnih sredstev, vendar brez vpliva na koristne organizme in omejitve pri uživanju.

Teža0.8 kg

CENA: 12,42

Zaloga: Na zalogi

Količina:Delite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (0)

Bodi prvi ocenjevalec “Rasti Soil Tonic G, 800g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja