Superhrana – Hrana in zdravilo prihodnosti

Šifra: 14022 Kategoriji: ,

Superhrana je izvrsten vir beljakovin, vitaminov, mineralov, antioksidantov, dobrih maščob, maščobnih kislin, aminokislin, encimov in drugih pomembnih hranil.

David Wolfe superhrano opisuje kot skupno poimenovanje za izvrstna živila, ki so jih odkrile najpomembnejše civilizacije sveta. Njihovi učinki so močni in številni, njihova uporaba pa preprosta, saj so primerna za najrazličnejše telesne tipe in načine presnove.

CENA: 29,90 (z DDV)

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Dodaj v košarico

Kaj je superhrana?

To je skupina energijsko in hranilno bogatih živil, ki v zadnjem času postajajo vse bolj dostopna in imajo neverjeten potencial prehranske vrednosti in zdravilnih učinkov. David Wolfe v tej zanimivi, barviti knjigi podrobno predstavlja okusne in izjemno hranilne izdelke rastlinskega izvora, kot so na primer jagode goji, konopljino seme, kakavova zrna, maca, spirulina, čebelarski izdelki in vrsta drugih.

Superhrana je izvrsten vir beljakovin, vitaminov, mineralov, antioksidantov, dobrih maščob, maščobnih kislin, aminokislin, encimov in drugih pomembnih hranil. Vsako superživilo je podrobno predstavljeno, avtor pa ponuja tudi mnogo preprostih receptov za pripravo okusnih jedi.

Trditve in dejstva v knjigi temeljijo na znanstveni osnovi in bralca prepričajo o nepogrešljivem pomenu superhrane za uravnoteženo, zdravo prehrano, dobro počutje, lepoto in spremembo prehranjevalnih navad, življenjskega sloga ter celotnega planeta.

David Wolfe superhrano opisuje kot skupno poimenovanje za izvrstna živila, ki so jih odkrile najpomembnejše civilizacije sveta. Njihovi učinki so močni in številni, njihova uporaba pa preprosta, saj so primerna za najrazličnejše telesne tipe in načine presnove. Njegov cilj je, da bi imel vsak prebivalec našega planeta možnost uživanja surovih živil, superhrane, superzelišč in najboljše čokolade na svetu. Prizadeva si tudi, da zdrav način življenja postane preprostejši in zabavnejši kot kadar koli doslej.

Na več kot 300 straneh, opremljenih s slikami in ilustracijami, boste našli ogromno uporabnih podatkov, nasvetov, zanimivosti in receptov.

CENA: 29,90 (z DDV)

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Dodaj v košarico

Opombe

Naročila, oddana po 23. 12. bodo poslana 6. 1. 2020.

Akcija traja od 4.11. do 31.12. 2019

Delite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (0)

Bodi prvi ocenjevalec “Superhrana – Hrana in zdravilo prihodnosti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja