Velike ruske vile 50 cm

 • Inovativne vile za zračenje in obdelavo tal, model 50 cm s kolesi.
 • Omogočajo globoko rahljanje zemlje.
 • Izboljšajo kakovost tal in pozitivno vplivajo na talne organizme.
 • Po obdelavi zemlje dodatno drobljenje tal z motiko ni potrebno.
 • Lažje, z manj napora in hitreje obdelamo zemljo. Učinkovite ruske vile nadomestijo 3 do 4 osebe.
 • Hrbtenica in roke bodo z uporabo ruskih vil manj obremenjene!
 • delovna širina 50 cm.
 • DOSTAVA od 28.3. dalje.

CENA: 92,00

Zaloga: Na zalogi

Samo še 4 na zalogi.

Količina:

Izredno enostavno orodje, ki vam bo z minimalno truda omogočilo štihanje na vašem vrtu. Dela se lahko z obema rokama brez nagibanja in obremenitve hrbtenice (pri 50 cm izvedbi se uporabljata 2 držali z vmesnikom za stabilizacijo držal).

Vile so izdelane iz toplotno obdelane kovine in gredo zelo lahko v zemljo, nakar z rokami držalo potegnete nazaj. Delovna širina 50 cm zamenja najmanj 3 – 4 osebe.

Gornja rebra vam takoj drobijo zemljo (ni potrebno udarjanje z motiko ali lopato). Dodan je kovinski vezni element za obe leseni držali.

 • delovna širina: 50 cm
 • teža brez držala: 9,5 kg
 • komplet ne vsebuje 2 lesenih držal.
 • primerna velikost lesenega držala: 130 x 4 cm
 • barvni odtenek oranžno – črna barva, prašno barvanje ali plastifikacija

Orodje je izdelano iz konstrukcijskega jekla, železa (pohodni del in zaključki) ter prožnega jekla (vile).

Maksimalna globina vboda: 24 /24 cm Število vbodnih vil: 6

Celotna dimenzija sestavljenega orodja: 67 x 50 x 25 cm. Delovna širina: 50 cm

**
Po vsaki uporabi je orodje potrebno očistiti, osušiti in spraviti na suho meso. Pred daljšim mirovanjem orodje premažite z ustreznim oljem. Zaradi ostrih delov (vilice) izdelek shranjujte izven dosega otrok.

Orodje se uporablja za spodrezovanje korenin, prekopavanje, drobljenje zemlje ter prezračevanje obdelovalne površine. Lahko se uporabi brez sprednjega zaključka kadar želimo samo zračenje in prekopavanje (brez drobljenja), kar je primerno za zimsko obdelavo tal.

Ob uporabi pri trdih tleh je pomembno, da vile najprej zapičimo le do polovice globine. Tako razbijemo utrjeni del, nato se pomikamo nazaj po nekaj centimetrov, glede na trdoto tal. V kolikor naletimo na trše predmete (korenina, kamen) NE SMEMO nadaljevati z delom na silo, sicer lahko pride do deformacije in poškodbe orodja.

Sestavni deli kompleta: vile, pohodni del, sprednji zaključek, plastično kolo (2x), vzmet, povezovalno držalo za lesena držala, kovinska palica, kovinsko izvlečno varovalo, lesni vijak (2x).

Najprej nasadimo vile (uporabimo držalo za lesena držala), cev za ročaj je narejena iz poševne cevi 5/4 col, premera 42 mm in notrjanjega premera 39 mm. Dodatno pritrdimo z priloženima lesnima vijakoma. Nato združimo pohodni del (mu vstavimo kovinsko palico in na vsako stran montiramo kolo in sprednji zaključek z dvema vijakoma in maticama 10 x 20 mm, ter na koncu združimo vile in pohodni del prav tako z dvema vijakoma, in sicer 10 x 40 mm.

Garancija: 12 mesecev (na mehanske poškodbe orodja). Obvezno predložiti račun.

**
OPOMBA: Univerzalnih lesenih držal za lopato ni vključeno v izdelek. Držalo je na voljo v vsaki bolje založeni kmetijski trgovini.

Teža9.5 kg

CENA: 92,00

Zaloga: Na zalogi

Samo še 4 na zalogi.

Količina:

Opombe

V primeru neprevzema paketa strošek poštnine v obe smeri krije kupec. Univerzalno leseno držalo ni vključeno v izdelek! Držalo je na voljo v vsaki bolje založeni kmetijski trgovini.

*Možnost nakupa za stranke izven Slovenije (pod istimi pogoji). Obvezno navedite številko pošte v Sloveniji, kjer boste prevzeli paket. Primer: Pošta 6250 Ilirska Bistrica.

BREZPLAČNA DOSTAVA.
DOSTAVA od 28.3. dalje.Delite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (2)

Ocene

 1. Oprea Petru

  Hello, do you also deliver in Romania?
  I live in the western part of Romania near the border with the former Yugoslavia.

  • Trgovina Zeleni svet

   Hi, sorry, not delivering there.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja