Vrtni meter

Šifra: 001 Kategoriji: ,

Da se grah ne bo gnetel in bo čebula v ravni vrsti!

Vrtni meter ima označene večkratnike razdalj za lažje sajenje v vrste. Čez gredico ga napnemo s pomočjo rink. Pomaga nam držati ravno linijo za kopanje jamice in s tem nadomesti vrvico za sajenje. Izognemo se računanju večkratnikov pri razdaljah med vrtninami. Primeren za delo na vrtu z otroki.

CENA: 11,99 (z DDV)

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Dodaj v košarico

Glavna posebnost vrtnega metra je, da so s slikicami označene tipične razdalje med vrtninami. Te razdalje ustrezajo veliki večini vrtnin, ki se jih sadi v vrste. Primerne razdalje za izbrano sorto preberemo na embalaži semen/sadik, za računanje večkratnikov pa nam ni treba več skrbeti.

Simpatične barvite slikice so blizu tudi otrokom, da nam lahko pomagajo pri sajenju na vrtu.

Z rinkami ga enostavno napnemo čez gredico. Tako nam pomaga držati ravno linijo za kopanje jamice in s tem nadomesti vrvico za sajenje. Pritrdimo ga lahko s klini za šotore, količki, palicami itd.

Njegova dolžina je 4 m, kar je tipična dolžina gredic vrtov v Sloveniji. Lahko ga enostavno skrajšamo, za to so potrebne le škarje in spenjač za papir. Ker je namenjen za zunanjo uporabo, je enostaven za čiščenje in odporen na vodo in umazanijo.

Simpatično darilo tako za izkušene vrtnarje kot za začetnike!

CENA: 11,99 (z DDV)

Zaloga: Na zalogi

Količina:

Dodaj v košarico

Opombe

Plačilo po povzetju. Dostava v 2 – 3 dneh.

Pri nakupu več kot 5 vrtnih metrov je dostava brezplačna!

Delite ponudbo z drugimi ♥

Komentarji (0)

Bodi prvi ocenjevalec “Vrtni meter”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja