O trgovini Zeleni svet

Spletna Trgovina Zeleni svet podpira slovensko gospodarstvo. S pomočjo domačih dobaviteljev in proizvajalcev se zavzemamo za sonaravno vrtnarjenje, za ekološko pridelana živila in trajnostni razvoj, ki temelji na skrbi za okolje.

V različnih rubrikah lahko nakupujete rastline, knjige,  naravno kozmetiko, gnojila, orodje in ostale artikle povezanim z delom na vrtu in zdravim življenjskim slogom. Podpiramo tudi vrtnarsko obarvane izletniške dogodke in dejavnosti.

Prodajni program vztrajno širimo, saj vam želimo omogočiti čim širši izbor izdelkov, ki jih boste uporabili v domačem vrtu in gospodinjstvu. Lahko nam sledite na naši facebook strani in prek prijave na e-pošto (prijava na vstopni strani), kjer se lahko naročite na brezplačna obvestila o aktualni ponudbi. Spremljate nas lahko tudi na You Tube kanalu, kjer redno objavljamo nove video vsebine.

Veseli bomo vaših predlogov in želja za širitev prodajnega programa po vašem okusu! Veseli bomo tudi vaših priporočil in želja, ki nam jih lahko posredujete tukaj.

ekipa Zeleni svet

Ekipa Zeleni svet od leve proti desni: Davor Špehar, Primož Brezovec in Igor Donkov.

Več o Zelenem svetu si lahko preberete tudi tukaj.