Pogosta vprašanja

1. Koliko časa traja, da prejmem svoje naročilo?
Vsako vaše naročilo takoj posredujemo partnerju, ki v primeru, da je bilo to oddano do 13. ure, paket posreduje naprej še isti dan. Običajen rok dobave je 2 – 3 delovne dni, najkasneje pa boste svoj paket prejeli v 5 delovnih dneh.

2. Kakšni so stroški pošiljanja?
Stroški pošiljanja se razlikujejo glede na partnerja, ki posreduje paket in težo izdelka, ki ga naročate. V primeru večjega nakupa je lahko strošek pošiljanja tudi brezplačen. Strošek poštnine je jasno razviden v košarici preden oddate svoje naročilo.

3. Lahko svoje naročilo osebno prevzamem?
Ne, razen kjer je to izrecno navedeno. Izdelek vam pošljemo po pošti v najkrajšem možnem času.

4. Naročil sem dva izdelka, zakaj moram za vsakega posebej plačati poštnino?
Spletna trgovina Zeleni svet nima lastnega skladišča, ker sodelujemo z različnimi partnerji, ki jim posredujemo vaše naročilo. V primeru, da ste naročili dva ali več izdelkov različnih partnerjev, se tako poštnina obračuna ločeno za vsakega posebej.

5. Ali cene vsebujejo DDV
Vse cene imajo vštet DDV, mi pa se trudimo priskrbeti kvalitetne (preverjene) izdelke po čimbolj ugodnih cenah.

6. Lahko kupljeno blago vrnem?
Kot kupec imate pravico vrniti izdelek v primeru v roku 14 dni od prevzema. Izdelek morate vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Ob vračilu blaga pošljete tudi račun za blago in osebne podatke ter transakcijski račun na katerega želite prejeti vrnjeno plačilo. Vračilo plačila prejmete v 30 dneh od prejema sporočila o odstopu od pogodbe, strošek poštnine za vračilo izdelka krije kupec.

7. Imate še kakšno vprašanje na katerega niste dobili odgovora?
Pošljite nam vaše vprašanje, z veseljem vam odgovorimo.